Budapest “főispánjának” tetszett a szakállas Orbán

Megosztás

A kötcsei polgári pikniket idén rendezi meg 21. alkalommal a Fidesz pártalapítványa, az eseményre hagyományosan fideszes politikusok és a Fidesz-közeli szellemi-gazdasági elit tagjai kapnak meghívást.

A fővárosi kormányhivatalt immár főispánként vezető Sára Botond arról beszélt a kötcsei piknikre tartva, örült annak, hogy a kormányfő el tudott menni nyaralni, kipihentnek tűnt a fotókon, és Sárának tetszett Orbán szakálla. Szerinte komoly kihívások állnak előttünk, „isteni áldás”, hogy Orbán Viktornak hívják Magyarország miniszterelnökét, mert egyedül ő képes jó irányba vinni a dolgokat.

A Telex.hu tudósítói látták érkezni többek között Szalai-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi minisztert, Navracsics Tibor területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős minisztert, Ómolár Miklóst, a NER bulvármédiájának egyik kulcsfiguráját, Szalai Zoltán MCC-elnököt, Szarvas József színművészt, Rákay Philip kormányközeli megmondóembert, Schmitt Pál volt köztársasági elnököt, továbbá Demeter Szilárdot, Bencsik Andrást, Schmidt Máriát, Nemcsák Károlyt, Parragh Lászlót és Vitézy Dávidot is. Itt lehet megnézni a piknikre érkezőkről készült képgalériánkat.

A bejárattól alig 1-2 méterre állt meg Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő autója, majd kiszállt, és azonnal besietett az újságírók elől elzárt területre, anélkül, hogy válaszolt volna a kérdésekre. Még senki nem állt meg olyan közel a bejárathoz, mint a kormányszóvivő.

Kapcsolódó cikkek